Cămin cultural nou la Ghinești, comuna Sălcioara

0 0

Valentin Pârvu, primarul Comunei Sălcioara își mai trece în cont un proiect edilitar important. Este vorba despre construirea unui cămin cultural nou , în satul Ghinești. Este o investiție necesară, care va fi realizată cu fonduri guvernamentale, prin Compania Națională de Investiții.

„Proiectul căminului cultural de la Ghinești a fost aprobat de Comisia Tehnică. În prezent  este în procedura de achiziții  publice pentru proiectare și execuție. Va fi  o clădire nouă, modernă, care va avea toate dotările și facilitățile necesare. Viitoarea construcție  va fi ridicată în centrul satului. Finanțarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții”-a precizat primarul Valentin Pârvu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comisia de Dialog Social 

Ședința a avut loc  la sediul Instituției Prefectului.  Principalul punct pe ordinea de zi l-a constituit situația actuală a personalului didactic din cadrul Creșei pentru educație timpurie Târgoviște, fiind evidențiat aspectul înscrierii educatorilor puericultori la programele de conversie profesională, specializarea ”Pedagogia învățământului preșcolar și primar”.  În cadrul ședinței, reprezentantul CNS […]