Camera de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa a reluat programul cu publicul

Începând de astăzi, 18 mai, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa şi-a reluat programul cu publicul.
în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coron-avirusului SARS-CoV-2, se recomandă utilizarea, în principal, a mijloacelor electronice/email, atât pentru depunerea cât şi pentru eliberarea cererilor/documentelor.
Activitatea de lucru cu publicul la birourile instituţiei noastre se derulează pe parcursul unui program de lucru de 4 ore, fracţionat în două intervale orare. În perioada cuprinsă între acestea se dezinfectează spaţiile afectate activităţii cu publicul.
Activitatea de consultanţă, eliberări/ primiri documente şi activitatea de audienţă se face cu programare telefonică/ sau online.
Accesul publicului se realizează în limita numărului birourilor destinate activităţii cu publicul, cu prezenţa unei singure persoane la birou.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nu se mai susţin probele orale la BAC

Elevii claselor a XII-a nu vor mai susţine în acest an probele orale ale examenului de Bacalaureat. A fost modificat legislaţia din Educaţie, astfel încât examenele de competenţe nu se vor susţine, ci se vor echivala cu mediile din liceu sau se vor recunoaşte certificate specifice.Conform unor decizii adoptate în […]