Camera de Comerț și AJOFM- colaborare pentru valorificarea oportunităților pe piața muncii

1 0

Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, a avut o întâlnire de lucru la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, cu Constanța Anghel, directorul instituției. Pe agendă au fost mai multe teme, detașându-se discuțiile privind identificarea unei modalități eficiente de colaborare, pentru ca antreprenorii să poată angaja cât mai repede personalul de care au nevoie:

„Mulțumesc doamnei Constanța Anghel, Director Executiv AJOFM Dâmbovita, pentru invitația de astăzi. 

Am stabilit modul de colaborare dintre Camera de Comerț Dâmbovița și AJOFM, prin care putem să ajutăm antreprenorii dâmbovițeni, astfel încât aceștia să-și poată angaja cât mai repede personalul dorit din rândurile celor aflați în căutarea unui nou loc de muncă”- a declarat președintele Valentin Calcan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA ETAPEI ÎN LIGA I FĂRĂ JUCĂTORI DE LA CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. Iată cum arată echipa ideală a etapei a 8-a din play-off şi play-out: PORTAR Robert Popa (FC U Craiova 1948 / 19 ani) – Deşi a primit două goluri, intervenţiile sale au contat decisiv în stabilirea rezultatului […]