CALOTĂ A RĂMAS LA CSM TÂRGOVIŞTE

Duminică seara, pe site-ul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a apărut informaţia potrivit căreia, Diana Calotă, căpitanul echipei de volei a oraşului, a decis să continue la câştigătoarea Supercupei:
„După patru sezoane în tricoul echipei noastre, alături de care a câştigat Cupa şi Supercupa României, târgovişteanca care a mai jucat la Metal Galaţi (2004-2008), Dinamo Bucureşti (20082010) şi Tomis Constanţa (2010-2013), va face parte din lotul echipei pentru sezonul viitor.
Componenta a echipei naţionale a României, jucătoarea de 31 de ani şi 1,79 m înălţime are un palmares bogat în competiţia internă unde a câştigat patru titluri de campioană naţională şi de cinci ori Cupa României”, scrie pe pagina de face-book a clubului dâmboviţean.

One thought on “CALOTĂ A RĂMAS LA CSM TÂRGOVIŞTE

  1. Ar fi fost o pierdere mare pt csm dacă pleca Diana pt ca încă mai are multe de spus în volei și este o piesă importanta ca aceasta echipă să funcționeze la cote maxime
    Succes CSMTgv,Diana dovedește ce am spus,bafta v multă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prahovenii, mai tari decât dâmboviţenii?

Se pare că noua ediţie a Ligii a 3-a nici nu ar mai trebui să înceapă, adică nici nu ar mai trebui să se desfăşoare, toate echipele din Seria a 3-a neavând altceva de făcut decât să intre într-o hibernare prelungită, dacă luăm în calcul ceea ce vorbesc ca să […]