CaIificare Ia finaIeIe naţionaIe

Mihai ROŞOIU
0 0

boxIn perioada 9 – 12 septembrie 2013, sportivii din cadrul secţiei de box, împreună cu antrenorul Gheorghe Stan, s-au deplasat la Constanţa, Mangalia şi Năvodari, pentru a participa la campania de calificare la finalele Campionatului de juniori şi cadeţi.
Ştefan Gabriel – la categoria 59 kg, Firat Yaldiz – la categoria +81 kg, Panait Ionuţ – la categoria 56 kg, Constantina Denis – la categoria 45 kg şi Sava Antonio -la categoria 40 kg au câştigat dreptul de a participa la finala campionatului, ce va avea loc în luna octombrie, la Bucureşti.
Clubul Sportiv Târgovişte a avut onoarea de a se afla printre puţinele cluburi invitate, sportivii fiind încântaţi şi de faptul că au putut face antrenamente cu Gheorghe Simion şi Alec Nastac.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AceIaşi Negoiescu!

In perioada 13-15 septembrie 2013, la Sibiu, a avut loc Turneul Internaţional U18 de judo, de unde sportivii Clubului Sportiv Târgovişte s-au întors cu două medalii. Negoiescu Valentin a obţinut medalia de aur la categoria 81 kg, iar Pechea Dragoş, la categoria 73 kg, medalia de bronz. De menţionat este […]