Cafeneaua Prevenirii organizată de structura de prevenire a criminalităţii la Moreni

0 0

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu studenţii Facultăţii de Drept Valahia – voluntari ai Organizaţiei „Salvaţi Copiii” din România, au organizat Cafeneaua Prevenirii, la Moreni, activitate circumscrisă proiectului „Atenţie! E viaţa ta!”.
Tema activităţii „Iubesc şi Respect” a fost adaptată vârstei beneficiarilor.
În cadrul întâlnirii interactive, elevii de la două unităţi de învăţământ din Moreni, studenţii şi poliţiştii au discutat despre sentimente, respect, nonviolenţă, formele şi consecinţele violenţei.
Poliţiştii le-au explicat copiilor cât de importantă este adoptarea unei atitudini preventive, responsabile şi pozitive.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Intervenţie timpurie pentru consumatorii de droguri la nivelul judeţului Dâmboviţa

În perioada septembrie 2018 -iunie 2019, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Dâmboviţa, implementează, în colaborare cu mai multe instituţii partenere, proiectul de intervenţie timpurie destinat consumatorilor de droguri, în scopul prevenirii instalării dependenţei de droguri, denumit „FreD goes Net – Intervenţii timpurii pentru consumatorii de droguri care […]