Cafeneaua Prevenirii, organizată de structura de prevenire a criminalităţii în Târgovişte

0 0

În cadrul proiectului pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi a victim-izării minorilor „ATENŢIEI E VIAŢA TA!”, structura de prevenire a criminalităţii a organizat Cafeneaua prevenirii, activitate ce a avut ca temă principală „Ce înseamnă a şti să trăieşti printre oameni”.
Poliţiştii, studenţii de la Universitatea Valahia şi voluntarii Organizaţiei „Salvaţi Copiii” au discutat cu elevii de la trei licee din Târgovişte.
În cadrul dialogului relaxat şi constructive, la o cafea sau un ceai, liceenii au aflat în ce constă o prietenie adevărată, despre modalităţile prin care îi pot ajuta pe cei care se abat de la normele de conduită sau pe cei care se simt dezorientaţi.
Poliţiştii au atras atenţia asupra consecinţelor unui anturaj neadecvat, subliniind faptul că răspunderea penală sau contravenţională este personală. Prin astfel de activităţi, se urmăreşte şi înlăturarea unor bariere dintre poliţişti şi cetăţeni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, marcată printr-o expoziţie inedită

Pe data de 3 decembrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Persoanele cu dizabilităţi sunt oameni ca şi noi, doar că au nevoie de mai multă atenţie, sunt oameni asemenea nouă care trăiesc alături de noi. Pentru a-i cunoaşte nu ne rămâne decât să fim deschişi unui dialog […]