Cadastru gratuit la Răzvad

VESTE BUNĂ pentru locuitorii din RĂZVAD! Începe cadastrarea gratuitĭ în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF).
Comuna Rĭzvad se numără printre primele 194 de comune din 36 de județe, care vor fi cadastrate integral din fonduri europene.
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional -Proiectul major privind „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”.
Susținut, atât din veniturile Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, cât și din fonduri externe nerambursabile, prin POR 20142020, Axa prioritarĭ 11, programul vizează înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor din România în sistemul integrat de cadastru și carte funciară, până în anul 2023.
Edilul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru a anunțat public pe toți locuitorii că, luni, 23 august, sunt așteptați la o întâlnire de informare privind etapa de cadastrare generală.
Luni, 23 august 2021, locuitorii satului Răzvad sunt așteptați, la ora 10.00, la Sala de Sport de lângă Primĭrie.
De la ora 11.00, locuitorii din Valea Voievozilor sunt așteptați la Școala din localitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bănuiţi de comiterea infracțiunii de furt calificat, reținuți de polițiștii din Găești

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din Găești, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului […]