Ca şi în sezonul trecut Flacăra şi F.C. Aninoasa luptă pentru întâietate

A.l.

SPORTCa şi sezonul trecut în Liga a 4-a dâmboviţeană pentru supremaţie se luptă Flacăra Moreni şi F.C. Aninoasa. Cele două rivale sunt antrenate de foşti jucători de Liga întâi, Gabriel Paraschiv (campion naţional cu Oţelul Galaţi şi cu jocuri în Champions League) şi Remus Gâlmencea. fn ediţia treuctă a trimufat F.C. Aninoasa, dar a ratat promovarea în Liga a 3-a, după meciul de baraj susţinut la Sfântu Gheorghe, cu Astra Ciorani (judeţul Prahova), scor 1-2.
Acum pe prima poziţie la sfârşitul turului, se află Flacăra Moreni, cu 45 p. Este urmată la patru lungimi de F.C. Aninoasa care are în cont 41 p. Cele două aspirante se vor întâlni în etapa inaugurală a returului, la Aninoasa.
fn prima etapă a campionatului, Flacăra a câştigat la „masa verde”, cu 3-0, întrucât F.C. Aninoasa nu s-a prezentat la joc invocând o pană la autocar (!?).
Liderul are cea mai bună apărare, primind doar 10 goluri. F.C. Aninoasa are cel mai bun atac penetrând porţile adverse de 58 de ori. De la F.C. Aninoasa vin şi primii golgheteri ai turului: Nicolae Moţoi (20de goluri marcate) şi lonuţ Maican (19 goluri). Cel mai prolific jucător al echipei de pe malurile Cricovului Dulce este Andrei lliescu, autor a 16 reuşite. Este pe locul 3 al golgheterilor. Cele două pretendente la locul întâi se vor confrunta, în luna martie 2015, în prima etapă a returului, la Aninoasa. Vor pune pe câmpul de joc armele din dotare: motivarea şi susţinerea fanilor, ambiţii nemăsurate şi orgolii…
F.C. Aninoasa se bazează pe pofta de gol a lui Moţoi şi I. Maican, pe travaliul lui Rusu, pe rapiditatea lui Diţă, pe siguranţa lui Pahonţu, pe experienţa lui l. Nicolae. Flacăra se bazează pe tinereţea lui Acasandrei, M. Plăcintă, L. Plăcintă, Cârnaru, Vişan. Iliescu este motorul echipei, iar Tronaru o piesă esenţială în angrenaj. Între buturi Sandu Păsărică va încerca prin paradele sale să ermetizeze poarta. Totuşi consider că diferenţa poate fi făcută de pe banca tehnică acolo unde stau Gabriel Paraschiv (Flacăra Moreni) şi Remus Gâlmencea (F.C. Aninoasa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Marş de protest la Târgovişte, pentru eliminarea violenţei în familie

Pentru a marca Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor ce se sărbătoreşte în fiecare an în data de 25 noiembrie, la iniţiativa Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgovişte, a fost organizat un Mar? de protest, la care au participat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia […]