C6 – Etapa a 6-a Meciuri tari, la Piteşti şi la Târgovişte

A.l.
0 0

sportRunda cu numărul 6 propune meciuri tari, cu implicare în zona superioară a clasamentului.
în Trivale, S.C.M. Argeş Piteşti (locul 2, cu 12 p) o întâlneşte pe F.C. Zagon (1, cu 13 p). Piteştenii (antrenor Iulian Crivac) vor să detroneze liderul şi să se instaleze în fotoliul de lider.
Sub umbra Turnului Chindiei, „lăncierii” târgovişteni au meci greu cu F.C.M. Câmpina
(7, cu 7 p). Dar roş-albaştrii au potenţial să bată orice echipă din acest eşalon. Vor să intre în play-off cu cât mai multe puncte.
La Titu se dispută un meci care se anunţă foarte interesant, derby-ul dâm-boviţean între Urban Titu (6, cu 9 p) şi F.C.M. Târgovişte (11,cu1 p). Meciul este deschis oricărui rezultat. Tunarii vor să divorţeze de zona periculoasă din subsolul clasamentului.
Fortuna Poiana Câm-pina (3, cu 10) este favorită certă în disputa cu Conpet Ploieşti (9, cu 3 p). Prima şansă o are Atletic Bradu (5, cu 10 p) în confruntarea cu „lanterna roşie”, F.C. Păpăuţi (12, cu 1 p).
Civitas Făgăraş (10, cu 1 p) are viaţă grea, acasă, în partida cu Avântul Reghin (8, cu 6 p).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte Un joc energic şi legat

Jucătorii Chindiei s-au pregătit bine pentru meciul de mâine cu F.C.M. Câmpina, de pe stadionul Eugen Popes-cu din Târgovişte. „Lăncierii” lui Silviu Dumitrescu vor laurii unui rezultat bun. Ştiu că meciul va fi încordat, dar au un moral bun după victoriile: 2-0 (din Cupa României) cu Săgeata Năvodari şi 3-0 […]