C6. Cine trage La promovare?

A.l.

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniSe spune că, în acest sezon, în C6 banii vor fi foarte importanţi. Contează mai puţin atitudinea din teren, dăruirea, sacrificiul. Firesc, se pune întrebarea: cine trage la promovare?
Fortuna Poiana Câmpina (fostă Brazi) are o cotă bună. Dar aşa a avut în sezonul trecut, când a fost lăsată în acest eşalon de Unirea Tărlun-geni. A pierdut în Cupă, cu 3-1, în faţa echipei de Liga a 4-a. Petrolistul Boldeşti. SCM Argeşul Piteşti are lot bun, emană linişte şi fotbal exact. Dar de ce n-a luat locul de Liga a 2-a de la FCM Argeş? Chindia Târgovişte poate să îşi arate clasa, fiind o echipă silitoare şi conştiincioasă. La gruparea din Cetatea celor 33 de voievozi sunt motive de optimism. AFCM Câmpina şi FCM Târgovişte pot da frisoane favoritelor.
Urban a fost salvată de la retrogradare de comisiile FRF. Pe umerii ei apasă destul de puternic acest episod. Ca să facă faţă exigenţelor, elevii lui Nicu Croitoru trebuie să se îmbrace în blană de lei paralei. Să compenseze lipsa de jucători care pot face diferenţa prin atitudine, agresivitate, suflet şi dăruire.
Avântul Reghin, FC Zagon şi Civitas Făgăraş sunt modeste şi nu emit pretenţii. Conpet Ploieşti n-are intenţii de mărire.
Nou-promovata FC Păpăuţi nu ştie dacă va termina competiţia, iar Atletic Bradul (care joacă pe sintetic) nu are resurse să încurce pe cineva cu obiective mari, chiar dacă îşi va scoate la iveală colţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte Poate deveni o echipă cu pretenţii

Uitându-ne pe lista care cuprinde jucătorii Chindiei, poţi spune că echipa din Vechea Cetate de Scaun are echipă bunicică. Dacă este bine pregătită, are linişte şi este încurajată de suporteri, poate deveni o formaţie cu pretenţii. Alături de jucătorii Vătavu, Bogdan Dinu, Grigore, Lungu, care se pregătesc cu echipa de […]