Burse pentru elevii din comuna Văcăreşti

0 0

Primăria Văcăreşti oferă 50 de burse pentru elevii din comună, pentru semestrul al doilea, din anul şcolar 20202021. Astfel, au fost oferite 43 de burse de merit, patru burse de studiu şi trei burse de ajutor social.
Primarul Romică Stoica a primit de la toate unităţile de învăţământ din comună, numărul şi tipul bursei pentru semestrul II al anului şcolar 2020-2021. Acestea au fost adăugate într-un proiect de hotărâre şi a fost votat de consilierii locali.
Cuantumul burselor după cum urmează: burse de merit: 100 lei/lună; burse de studiu: 120 lei/lună; burse de ajutor social: 100 lei/lună.
Deja, au început să se acorde bursele. Părinţii, împreună cu elevii, sunt rugaţi să se prezinte la şcoală pentru a intra în posesia burselor. Educaţia reprezintă o prioritate pentru administraţia locală de la Văcăreşti. Dovadă stau şi investiţii pe care Primăria Văcăreşti le face în unităţile şcolare. Sunt în plin proces de desfăşurare lucrările de anvelopare termică la Şcoala din Bugetu de Jos. Acestea, în cel mai scurt timp, se apropie de final şi elevii vor fi întâmpinaţi cu condiţii mult mai bune în anul şcolar ce urmează.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

791.203 români au descărcat certificatul digital COVID

791.203 români au descărcat certificatul digital COVID (paşaportul verde COVID) în prima săptămână de la lansarea platformei certificat-covid.gov.ro. Platforma de pe care poate fi descărcat certificatul digital COVID este funcţională din dimineaţa zilei de 1 iulie. Până la data de 8 iulie, orele 10:00, au fost generate 791.203 certificate, iar […]