Bugetul Municipiului Târgovişte va fi rectificat

Consilierii locali au pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Târgovişte. Este vorba despre o majorare cu 2,96 milioane de lei a veniturilor, suma cea mai consistentă , respectiv 2,217 milioane de lei fiind la capitolul „cote defalcate din impozitul pe venit”. Alte sume provin din taxe speciale şi activităţi de prestări servicii.
Se va proceda şi la majorarea cheltuielilor, cu aceeaşi sumă, bani mai mulţi- 330000 lei fiind direcţionaţi spre învăţământ, Clubul Sportiv Municipal (0,5 milioane de lei) , teatrul municipal- 300000 de lei şi subvenţionarea transportului public (0,3 milioane de lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Intrare liberă în muzeele dâmboviţene pe 1 Decembrie

Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte invită publicul să sărbătorească Ziua Naţională a României printr-o incursiune în istoria judeţului Dâm-boviţa, oferind accesul gratuit la muzeele din Târgovişte, aflate în administrarea instituţiei şi la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi. Ca în fiecare an, programul special de vizitare al muzeelor pentru 30 […]