Budescu l-a poreclit pe târgovişteanul Vlad, „Nicu Ceauşescu”

Mihai ROŞOIU

Andrei Vlad, titularul dintre buturile FCSB-ului, s-a ales cu o nouă poreclă. Budescu îl strigă Nicu Ceauşescu din cauza tunsorii, iar acum toţi cei din vestiar îl apelează în acest mod.
„Vlad are o tunsoare de activist de partid. Porecla lui e Nicu Ceauşescu. L-am întrebat cine i-a pus-o şi mi-a zis: Cine putea, dacă nu Costică (n.red. – Constantin Budescu)”, a declarat directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, la Pro X.
Nicu Ceauşescu era fiul cel mic al cuplului de dictatori Nicolae şi Elena Ceauşescu.
„Andrei Vlad este un portar foarte talentat. A intrat cu Gazul şi s-a văzut că a avut emoţii, dar cu CFR a fost bun. E adevărat că la golul CFR-ului are partea lui de vină, dar eu nu ii pot imputa nimic la acea fază. Sunt convins că va trece peste această greşeală, pentru că este foarte puternic. Este genul de fotbalist care nu zâmbeşte mult. Înţelege glumele, că e isteţ, dar e foarte serios!
Eu cred că va ajunge intr-adevăr un mare portar. Pe Vlad şi pe Man nu ii încadrăm în tiparul ăsta al jucătorilor care zâmbesc mult. Sunt foarte serioşi”, a completat Stoica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIŢA-DOLJ, LA BARAJUL DE PROMOVARE IN LIGA A II A

Miercuri, 28 februarie, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi a programului barajului de promovare în Liga 3. Evenimentul a fost transmis în premieră pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Fotbal. Rezultatul tragerii la sorţi este următorul: Regiunea 1: Botoşani – Bacău, Iaşi […]