Published On: mie, dec. 11th, 2019

„Bucuria Darului” în sânul unei familii nevoiaşe din satul Drăgăeşti-Pământeni, comuna Măneşti

nichiduta.ro

În pragul sărbătorilor de iarnă, Crucea Roşie Dâmboviţa încearcă să lumineze sufletele celor nevoiaşi prin „Bucuria Darului”. Împreună cu alţi oameni cu suflet mare şi Primăria Măneşti, Crucea Roşie Dâmboviţa a identificat un nou caz cu probleme de natură socială. Este vorba despre o familie, mamă şi cinci copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, din satul Drăgăeşti-Pământeni, comuna Măneşti. Această familie locuia într-o singură cameră. Oameni cu sufelet mare le-au construit într-un timp foarte scurt o nouă cameră şi o bucătărie.
Crucea Roşie Dâmboviţa a răspus imediat apelului de a sprijini această familie. Luni, 9.12.2019, directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu alături de alţi doi voluntari, a mers cu daruri la familia din Drăgăeşti-Pământeni, comuna Măneşti.
Concret, Crucea Roşie Dâmboviţa a dus un aragaz, un frigider, o maşină de spălat, un televizor, îmbrăcăminte, alimente, dulciuri şi un ajutor financiar în valoare de 1000 de lei. Cu electrocasnicele donate de Crucea Roşie Dâmboviţa, a fost utilată bucătăria.
Prin acestă acţiune, Crucea Roşii Dâm-boviţa a încercat să aducă un freamăt de speranţă şi de încredere pe chipurile celor şase suflete necăjite şi împovărate de mulţimea problemelor cotidiene. Crucea Roşie Dâmboviţa va continua astfel de proiecte, înmulţind numărul acelora care se bucură de ajutorul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, filiala Dâmboviţa .

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro