BRONZ PENTRU IONUŢ GRIGORE

Mihai ROŞOIU

Pugilistul Ionuţ Grigore s-a remarcat din plin la ediţia din acest an a Campionatului Naţional pentru tineret, desfăşurat în Sala Sporturilor din Bacău.
Boxerul Clubului Sportiv Târgovişte a încheiat cu fruntea sus concursul în care a fost angrenat, reuşind să cucerească medalia de bronz, în limitele categoriei 52 de kilograme.
Prestaţia lui Ionuţ la Bacău a fost lăudată de Gheorghe şi Alexandru Stan, antrenorii secţiei de box ai Clubului Sportiv Târgovişte, dar şi cei care l-au descoperit pe talentatul sportiv. „Rezultat foarte bun obţinut de Ionuţ. El i-a surprins pe toţi prin urcarea pe podium. Rezultatul său a venit după multă muncă, pasiune, dorinţă şi determinare. Secţia de box a Clubului Sportiv dovedeşte în continuare că are sportivi talentaţi şi de viitor”.
Un alt pugilist al Clubului Sportiv Târgovişte, Denis Constantina a încheiat pe locul 5 concursul dedicat categoriei 91 de kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTEANCA SORANA CÎRSTEA RĂMÂNE PE LOCUL 10S WTA

Simona Halep se menţine pe locul 4 WTA, cu 4.743 de puncte, în clasamentul dat publicităţii luni, ultimul înaintea începerii US Open. Japoneza Naomi Osaka se menţine şi ea, pe primul loc în clasamentul WTA, cu 6.606 puncte, la fel aus-tralianca Ashleigh Barty, pe locul 2, cu 6.501 puncte, şi […]