BRONZ LA UNIVERISTARE PENTRU DIANA IVĂNCESCU

Mihai ROŞOIU
0 0

Diana Ivăncescu a păşit cu dreptul în noul sezon! Atleta Clubului Sportiv Târgovişte a reuşit să urce pe podium la primul concurs important din acest an. Sportiva clubului nostru a cucerit medalia de bronz la Campionatul Naţional Universitar Indoor şi Grand Prix pentru seniori, tineret şi juniori 1, în proba de 3000 de metri.
Studentă la Universitatea „Valahia” din Târgovişte, în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Diana a avut parte de o evoluţie pe măsură la Naţionalele Universitare, chiar dacă nu a avut ca obiectiv obţinerea unei medalii.
„Diana a început în forţă anul. Este foarte greu să cucereşti medalie la acest nivel, ţinând seama de condiţiile noastre de pregătire. Cum concursul s-a desfăşurat în sală, noi nu aveam ca obiectiv urcarea pe podium. Diana a făcut o cursă foarte bună, iar la final a reuşit să obţină o medalie importantă. Ne-am dorit această medalie pentru Universitatea Valahia”, ne-a declarat Desdemona Banu Ionescu, antrenorul proaspetei medaliate la Naţionalele Universitare, desfăşurate la Bacău.
Înaintea Dianei în cursa de 3000 metri au terminat Claudia Prisecaru (Universitatea din Craiova / CSM Focşani) – locul 1 şi Andreea Pişcu (Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău/ CS Pandurii Târgu Jiu) – locul 2. Pe de altă parte, în proba de 1500 metri, Diana Ivăncescu s-a clasat pe locul 4.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERFORM BASCHET CONTINUĂ

Şi anul acesta, Federaţia Română de Baschet – prin Programul Perform Baschet – continuă acţiunile de iniţiere, perfecţionare, evaluare şi selecţie, destinate copiilor născuţi în anii 2005 şi 2006. Acţiunile din cadrul Programului PerformBaschet sunt diferenţiate, în funcţie de generaţii, astfel: Categoria U14 (copii născuţi în anul 2005) Aceşti jucători […]