BRONZ LA BALCANIADĂ PENTRU ILIUȚĂ DOBRA

Date:

Iliuță Dobra a reprezentat cu fruntea sus România la ediția din acest an a Campionatului Balcanic de judo U13. Sportivul legitimat la CS Târgoviște a reușit să obțină medalia de bronz la Balcaniada desfășurată în Macedonia de Nord, la sfârșitul săptămânii trecute.

Elevul lui Ilie Torcică a terminat pe locul 3 la categoria 60 de kilograme. Sportivul nostru a intrat în posesia bronzului după ce a trecut de un judocan din Macedonia de Nord, într-una din finalele mici ale competiției. În schimb, în semifinale, Iliuță a cedat în fața unui adversar turc.

La startul concursului destinat categoriei 60 de kilograme s-au aflat 32 de sportivi. Pentru a urca pe treapta a treia a podiumului, Iliuță a fost nevoit să dispute șase meciuri. „A fost un concurs extrem de greu, dar și foarte disputat. Rezultatul atins la Balcaniadă de sportivul nostru este un foarte bun. Iliuță este un copil de mare viitor, care va mai aduce medalii și rezultate importante pentru clubul nostru”, ne-a precizat Ilie Torcică, antrenorul secției de judo de la CS Târgoviște.

Bronzul cucerit la Campionatul Balcanic este cea mai prețioasă medalie cucerită până acum de Iliuță Dobra, sportiv care în luna aprilie a acestui an a devenit vicecampion al României, la categoria sa de vârstă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...