Bradul Moroeni ÎN APOPIEREA PODIUMULUI

A.l.

sportLinia de clasament 4. 32 18 6 8 58-37 60 p
Deşi n-a putut să joace meciurile de acasă la Moroeni (a jucat la Pietroşiţa), Bradul a avut o clasare bună (locul 4), în preajma podiumului. Este cea mai bună poziţionare a echipei de sub poalele Leaotei din istorie.
Această performanţă notabilă se datorează, în bună parte, şi antrenorului Florin Tudose, care este de două sezoane la conducerea „Verzilor”.
O campanie de transferuri bună
După ce a promovat pe Atletic Fieni în Liga a 3-a (4-2, după executarea loviturilor de departajare cu Forex Braşov), Florin Tudose a fost îndepărtat de la echipă. S-a dus la Bradul Moroeni. Asta se întâmpla în vara anului 2011. Cu rădbare de ceasornicar a început să clădească o nouă echipă care să scape de emoţiile retrogradării şi să se claseze în prima jumătate a ierarhiei. I-a adus pe: Călinescu (Lumina Ziduri), Moisescu (F.C.M. Târgovişte), Leotescu, Florescu şi losif (Atletic Fieni).
în iarnă au venit: Tudorache, Dumitrescu şi Săvulescu (Atletic Fieni).
Lotul de jucători: Eftimie, Bănescu, Florea -Marcu, Zarioiu, Dumitrescu, Moisescu, Tudorache, Călinescu, Săvulescu, Leotescu, losif, Florescu, Marmandiu, Torcică, Voicu, Moiceanu, Andreoiu, Stăncescu, Anghel, Dragomir, Vasile.
în timpul campionatului au plecat: Florea, Anghel, Stăncescu şi Dragomir. Rezultate obţinute
2-2 şi 0-1 cu A.S. Doiceşti, 3-0 şi 2-1 cu Recolta Gura Şuţii, 0-1 şi 5-1 cu Petrolul Valea Mare, 3-0 şi 0-2 cu Flacăra Moreni, 6-3 şi 2-2 cu Avântul Produleşti, 0-1 şi 1-0 cu Voinţa Perşinari, 3-1 şi 3-0 cu Comerţul Brezoaele, 1-1 şi 3-0 (la masa verde) cu C.S. Conţeşti, 1-0 şi 3-0 (la masa verde) cu Utchim Găeşti, 1-0 şi 2-0 cu PAS Pucioasa, 1-0 şi 0-3 cu Gloria Corneşti, 2-2 şi 0-0 cu Petrolul Târgovişte, 3-2 şi 2-0 cu Voinţa Pietroşiţa, 1-1 şi 1-6 cu Altelic Finei, 12 şi 3-0 (contestaţie) cu Gaz Metan Finta, 2-5 şi 1-0 cu F.C. Aninoasa.
O tripletă eficientă
Se spune că tripleta ofensivă, Leotescu, Iosif, Florescu, este punctul forte al echipei antrenate de Florin Tudose. Dar bine au jucat şi fundaşii Moisescu, Zarioiu, Marcu şi Dumitrescu. în partea a doua a campionatului, între buturi a fost Eftimie, venit de la Petrolul Valea Mare. S-a descurcat bine.
A învins fruntaşele
„Pădurarii” au reuşit să învingă echipele de pe podium: 1-0 cu Gloria Corneşti, 3-0 cu Flacăra Moreni şi 1-0 cu F.C. Aninoasa.
Atacantul Florescu şi-a pus numele pe lista marcatorilor cu 15 reuşite. Ca o ambiţie, Bradul a reuşit să termine înaintea Atleticului Fieni.
Stadionul e aproape gata
Suporterii Bradului aşteaptă cu nerăbdare terminarea lucrărilor la stadionul din Moreni. Au cabine, tribune, este împrejmuit, trebuie pus decât covorul de iarbă. Este posibil ca, la anul, echipa păstorită de primarul Laurenţiu Moraru şi preşedintele Cătălin Diaconescu să joace pe propriul stadion.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Voinţa Pietroşiţa, la prima apariţie în Liga a 4-a O figură frumoasă

Se consideră că Voinţa Pietroşiţa, la prima apariţie în Liga a 4-a, a făcut o figură frumoasă. S-a clasat pe locul 10, cu 37pşia câştigat Cupa României – faza judeţeană. în ultimul act al acestei competiţii a învins-o, cu 2-1 (Posta, Caibăr -Grozea), pe Flacăra Moreni. Meciul s-a disputat la […]