Braconajul piscicol în atenţia poliţiştilor dâmboviţeni

0 0

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialişti din cadul A.J.V.P.S. Dâmboviţa au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol. Astfel, poliţiştii au depistat 24 de persoane în timp ce desfăşurau activităţi de pescuit în perioada de prohibiţie. De asemenea, poliţiştii au stabilit că acestea nu deţineau permise de pescuit.
Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa recomandă respectarea legislaţiei privind pescuitul şi acvacultura şi reaminteşte că, în conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr. 8 din 12 ianuarie 2018 privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului precum şi a zonelor de protecţie a resurselor acvatice vii în anul 2018, în perioada 07.04.2018 -05.06.2018 se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuit în scop comercial, recreativ şi familial, al oricăror specii de peşte, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 80% ALEG ECHIPA “Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!”

Mingea e din nou la TINE! Este momentul ECHIPEI “ Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!” Potrivit unor sondaje realizate de Internaţional Media, Antena Dâmboviţa şi Dâmboviţa Publicistică, în rândul reprezentanţilor cluburilor afiliate la FRF, rezultatele arată clar că managerul Răzvan Burleanu este favoritul în cursa pentru şefia fotbalului […]