Botez oprit de poliţiştii târgovişteni

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte, ca urmare a unei sesizări, s-au deplasat la un imobil de pe raza localităţii Valea Voievozilor, unde au identificat 14 persoane care participau la o petrecere (botez). Acestea au fost sancţionate contravenţional, valoarea amenzilor aplicate fiind de 8.000 de lei.

ACŢIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII
MĂSURILOR DE PROTECŢIE
Sub autoritatea instituţiei Prefectului Judeţului Dâmboviţa, poliţiştii, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost legitimate 5.299 de persoane, au fost verificate 289 societăţi comerciale/persoane fizice autorizate şi 667 de mijloace de transport persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.
55/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii au continuat acţiunile de verificare a măsurilor adoptate pe timpul pandemiei

Jandarmii dâmboviţeni au executat zilnic misiuni de verificare a respectării măsurilor adoptate de autorităţi în contextul pandemiei de Covid-19.În perioada 1 – 7 martie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, împreună cu poliţiştii au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, parcuri şi în mijloacele de transport […]