BOLID DE 13G.GGG DE EURO PENTRU SORANA CÎRSTEA

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea a revenit în ţară după vacanţa pe care a petrecut-o în Peru şi Cuba şi, între antrenamente, are timp şi pentru satisfacerea plăcerilor personale.
De exemplu, în weekendul recent încheiat, ea a condus, graţie unui contract de imagine pe care îl are cu BMW România, o superbă limuzină i8, al cărei preţ este în jur de 133.000 de euro.
Ca o şoferiţă care se respectă, Sorana s-a asortat cu maşina pe care a condus-o în acest weekend şi nu putem decât să ne bucurăm că jucătoarea noastră a îmbinat armonios tenisul cu timpul liber, a scris doartenis.ro.
Chiar dacă acum o vedeţi doar pe Sorana cu maşina, trebuie spus că majoritatea jucătorilor valoroşi ai României au încheiate contracte de acest tip cu BMW România. Horia Tecău a fost primul, dar şi Florin Mergea sau Marius Copil au la dispoziţie, pentru diferite perioade, limuzine BMW pe care să le conducă în timpul liber. Ceea ce e foarte frumos, pentru că e timpul ca valoarea să fie respectată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A AVUT LOC CONCERTUL TRADIŢIONAL DE COLINDE AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTE!

Cu participarea Înalt-preasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, duminică, 18 decembrie 2016, a avut loc, la Teatrul municipal „Tony Bulandra” din Târgovişte, Concertul extraordinar de colinde, organizat de către Arhiepiscopia Târgoviştei. Acest eveniment anual al Eparhiei noastre a fost susţinut de către Corala Arhiepiscopiei Târgoviştei şi Grupul Coral bărbătesc „Valachia […]