Blocada este în  desfășurare la nivelul județului Dâmbovița 

Date:

Pe raza județului au fost instituite 19 filtre, au fost controlate 189 de autovehicule, legitimate 268 de persoane și testați 82 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

 Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 249 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 80.000 de lei, dintre care 207 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și 36 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 De asemenea, polițiștii rutieri au avut în atenție identificarea conducătorilor auto care pot pune în pericol siguranța traficului rutier, iar, ca urmare a activităților desfășurate în acest sens, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare și reținute 14 permise de conducere, dintre care 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar unul pentru consumul unor substanțe psihoactive.

Polițiștii dâmbovițeni vor continua acțiunile organizate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru depistarea și sancționarea șoferilor care pun în pericol siguranța traficului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...