Beneficiarii Programului „Noua casă”, obligaţi să îşi asigure locuinţele

0 0

Guvernul a adoptat Hotărârea de Guvern prin care a fost alocat un plafon al garanţiilor de 1,5 miliarde lei la Programul „Noua casă”, conform unui comunicat al Ministerului Finanţelor.
Ca element de noutate, începând cu Guvernul a adoptat Hotărârea de Guvern prin care a fost alocat un plafon al garanţiilor de 1,5 miliarde lei la Programul „Noua casă”, conform unui comunicat al Ministerului Finanţelor.
Ca element de noutate, începând cu anul 2021, beneficiarii au obligaţia să încheie poliţe de asigurare împotriva tuturor riscurilor potrivit normelor interne proprii ale finanţatorilor, pe toată durata finanţării garantate, la o valoare acceptată de o societate de asigurare, dar nu mai puţin decât valoarea de piaţă comunicată de finanţatori prin solicitarea de garantare.
Această prevedere se aplică tuturor creditelor garantate în cadrul Programului, pentru poliţele de asigurare încheiate după data intrării în vigoare a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 717/2009

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu au reînceput cursurile online

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu au reînceput luni cursurile online ale semestrului al doilea.Pentru clasele terminale structura anului şcolar nu a suferit niciun fel de modificare, vacanţele de primăvară rămânând la datele planificate şi cunoscute (2 aprilie – 11 aprilie pentru Sărbătorile Pascale Catolice şi 30 aprilie […]