Beneficiarii de fonduri Regio din Sud Muntenia, la o nouă întâlnire de instruire

In data de 2 iulie, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a avut loc seminarul de instruire destinat beneficiarilor de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, organizat de Direcţia Organism Intermediar POR.
In acest sens, pentru reprezentanţii autorităţilor publice şi ai instituţiilor de cult au fost abordate aspecte privitoare la implementarea proiectelor ce au ca obiectiv: tranziţia către o economie cu emisii scăzute de carbon (Axa prioritară 3), îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural (Axa prioritară 5), dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale (Axa prioritară 8), precum şi îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale (Axa prioritară 10).
Astfel, beneficiarii de fonduri Regio au primit recomandări privind întocmirea corectă a materialelor de publicitate, conform Manualului de identitate vizuală, elaborarea cererilor de rambursare, realizarea achiziţiilor în baza instrucţiunilor şi a ordonanţelor de urgenţă emise de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. De asemenea, participanţii au fost puşi în temă cu procedurile specifice implementării proiectelor, în vederea unei monitorizări corecte.
Prin organizarea acestui seminar de instruire, ADR Sud Muntenia continuă procesul de susţinere a beneficiarilor de fonduri europene prin informarea lor constantă, astfel încât proiectele de investiţii depuse de aceştia să determine creşterea competitivităţii economice şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale comunităţilor locale şi regionale pentru dezvoltarea mediului de afaceri, a infrastructurii şi a serviciilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mii de tone de produse petroliere confiscate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii de la Serviciul de Ordine Publică au sancţionat contravenţional un bărbat depistat de efectivele Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu în timp ce transporta ilegal 13 tone de lichide cu miros specific produsului petrolier. De asemenea, poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de lichide. În cursul nopţii de 2 iulie […]