BECALI ÎI DĂ DIN NOU CREDIT DÂMBOVIŢEANULUI VLAD

Mihai ROŞOIU

Gigi Becali reeditează experimentul din cauza căruia a pierdut 10 milioane de euro în vara trecută: începe încă un sezon cu Andrei Vlad titular, un portar de 20 de ani care n-a apărat în niciun meci cu miză în 2019.
FCSB nu scapă de fantezia transformării lui Andrei Vlad în „Messi al portarilor”, oricât de costisitor ar fi visul pe care Becali îl vrea îndeplinit. Patronul clubului anunţă că Vlad va porni ca titular şi sezonul acesta, după un an în care a fost ţinut pe margine. Andrei era etichetat ca un goalkeeper demn de încredere şi în vara trecută, până când a compromis calificarea în grupele Europa League şi premii de 10 milioane de euro.
Gigi s-a speriat atunci şi l-a trecut pe bancă pe internaţionalul de tineret, a apărat Bălgrădean în restul sezonului. „Pufi” va deveni încă o dată rezerva lui Vlad.
„Andrei va juca meci de meci, nici nu mă gândesc la altceva! E rândul lui!” e anunţul lui Becali pentru noul principal Bogdan Andone şi pentru cei doi portari din lot.
Ca să devină măcar un goalkeeper decent pentru nivelul Ligii 1, nu un superportar cum îl vede Gigi, Andrei are nevoie să se reobişnuiască în poartă. El mai mult a stat pe bancă de când a ajuns la profesionişti. În 2019 a prins numai două meciuri, un amical al naţionalei U21, 1-0, în care a bifat o repriză, şi derby-ul fals FCSB-CFR, 1-0, ultima etapă care nu mai conta, întrucât adversarii deveniseră deja campioni matematic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA ARE UN NOU ANTRENOR CU PORTARII

ChindiaTârgovişte a început cantonamentul de la Braşov pe parcursul căruia dâmboviţenii vor susţine două partide de verificare. Noua divizionară A l-a adus pe portarul Dinu Moldovan (29 de ani), ultima oară la ACS Poli Timişoara, echipă retrogradată în Liga 3. Dinu Moldovan a mai jucat la echipe precum FC Voluntari, […]