Bază sportivă în aer liber, în beneficiul sportivilor de la CSȘ Târgoviște

Date:

În beneficiul sportivilor de la CSȘ Târgoviște, în proximitatea sediului din Microraionul III a început construirea unei baze sportive în aer liber, care va include un teren multifuncțional cu tartan, o clădire de vestiare și toate facilitățile necesare. Pe șantier a fost primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care a dat mai multe detalii despre investiție:

„Este vorba despre un proiect realizat în parteneriat, de Compania Națională de Investiții și Primăria Municipiului Târgoviște, care pune la dispoziție locația și asigură racordările la rețelele de utilități. CNI finanțează construcția propriu-zisă. Este vorba despre un teren multifuncțional, la dimensiuni normale pentru baschet, handbal, tenis, volei, cu toate dotările necesare. De asemenea, se va construi o clădire de vestiare, vor fi amenajate spațiile verzi și toate facilitățile necesare. Suprafața va fi de tartan iar proiectul va fi finalizat în cursul acestui an. Este o bază sportivă pe care administrația publică târgovișteană a accesat-o în cadrul axelor de finanțare puse la dispoziție prin CNI, și pentru că tot suntem la acest capitol, amintesc faptul că mai avem un proiect asemănător, tot prin CNI, dar care vizează construirea unei săli de sport în campusul universitar.”

Valoarea proiectului este de aproximativ 2,5 milioane de lei și intenția autorităților este ca lucrările să fie finalizate în toamna viitoare. La vizita de lucru au mai participat viceprimarul Cătălin Rădulescu și administratorul public Gabriel Boriga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...