Barza din Răcari s-a întors în cuib, vine primăvara!

Bucuria comunităţii din Răcari. A sosit BARZA şi poate fi urmărită live. O adevărată legendă. De ani buni, pasărea călătoare alege să poposească în acelaşi loc, la Răcari.
Primăvara şi-a anunţat oficial venirea, odată cu prima barză care s-a întors în cuib, la Răcari.
Cu ajutorul unei camere video, viaţa berzei nu mai este un mister. Transmisiunile în direct pe pagina oficială a Primăriei Răcari, din habitatul natural amplasat pe un stâlp din oraşul Răcari, reprezintă o mare bucurie pentru comunitatea din Răcari. Iniţiativa îi aparţine edilului Marius Caraveţeanu, un iubitor de natură. De ani buni, pasărea călătoare alege să poposească în acelaşi loc, la Răcari.
Barza s-a întors pe 28 martie 2021 în Răcari, aterizând în cuibul pe care-l are de ani buni. Barza s-a întors acasă, veselă, victorioasă. Obosită de drum lung, a privit întâi prelung, spre cuibul ce l-a lăsat în toamnă când a plecat. Bine ai venit barză dragă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

11 nave cu animale vii din România, blocate după dezastrul din Canalul Suez

La nivelul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a fost constituită o celulă de criză pentru a gestiona, conform atribuţiilor, situaţia generată în data de 24 martie, de blocarea temporară Canalului Suez şi a circulaţiei navelor de transport pentru animale.În acest sens, s-au dispus mai multe măsuri, […]