Bănuit reținut că și-ar fi agresat fizic concubina și nu ar fi respectat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție provizoriu

Date:

În cursul nopții trecute, în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, un bărbat de 36 de ani, din Târgoviște, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracțiunile de violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricărei dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, urmând ca astăzi, 28 mai, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 26 mai a.c., în jurul orei 19:15, bărbatul, în timp ce s-ar fi aflat pe str. I.E. Florescu, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi agresat fizic o femeie de 24 de ani, iar, ulterior, în cursul aceleiași seri, precum și în cursul zilei, 27 mai, nu ar fi respectat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub coordonarea procurorului de caz.

Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...