Bănuit de contrabandă cu arme

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, au descins la domiciliul unui bărbat de 28 de ani, din localitatea Braniştea, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, fapte prevăzute de art. 342 din Codul Penal şi art. 271 din Legea nr. 86/2006.
În urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat o armă neletală supusă autorizării care poate avea potenţial letal. Din cercetări a reieşit că aceasta ar fi fost achiziţionată din Spania şi ar fi fost introdusă ilegal în ţară.
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Titu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Spitalele COVID-19 din Dâmboviţa sunt aproape pline

Judeţul Dâmboviţa, încet dar sigur, urcă în topul judeţelor unde creşte alarmant numărul persoanelor infectate cu COVID-19. Mai clar, şi pe înţelesul tuturor cetăţenilor, Dâmboviţa plăteşte scump pentru relaxare, nerespectarea măsurilor de distanţare socială şi nepurtarea măştii. La ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Dâmboviţa sunt 437 de cazuri COVID-19.În […]