Bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, arestat preventiv pentru 30 de zile

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 64 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras 950 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul bănuit, un bărbat de 38 de ani. Acesta este bănuit că, la data de 16 octombrie a.c., în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Târgoviște, ar fi sustras prin întrebuințarea de acte de violență, 950 de lei de la persoana vătămată.
Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar pe parcursul zilei de 19 octombrie, a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliția dâmbovițeană vă recomandă:

  • Atunci când vă deplasați prin zone aglomerate sau mai puțin tranzitate, nu vă expuneți la vedere bijuteriile, telefonul mobil și manifestați atenție sporită asupra poșetelor, genților și portmoneelor.
  • Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acționați prompt și alertați persoanele din imediata apropiere.
  • Opuneți rezistență numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunțați la obiectele pretinse de agresor și anunțați imediat Poliția la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se asfaltează alţi 2,6 km de străzi, prin asociere între Primăria Voinești și CJ Dâmbovița

La Voinești se asfaltează alţi 2,6 km de străzi, fiind vizate nouă străzi din satele Voinești și Mânjina. Așa cum anunța primarul Gabriel Dănuț Sandu la finalul lunii septembrie, acum se asfaltează după ce au fost realizate lucrările de balastare, profilare, compactare, montare de podețe transversal, și cel mai târziu […]