Bani de la bugetul local al oraşului Fieni, alocaţi pentru unităţile şcolare din oraş

Unităţile şcolare reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei condusă de edilul Iulian Tătulescu şi viceprimarul Gheorghe Secăreanu. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Fieni din data de 31 august 2017, s-au regăsit trei proiecte ce au vizat unităţile şcolare din oraşul Fieni.
Primul proiect a fost aprobat şi a vizat alocarea din veniturile proprii ale bugetului local a sumei de 6.000 lei pentru finanţarea în anul 2017 a Grădiniţei cu program prelungit „Dumbrava Minunată” Fieni. Primăria Fieni susţine şi activitatea Liceului Tehnologic „Aurel Rainu” Fieni. Consilierii locali ai oraşului Fieni au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea din veniturile proprii ale bugetului local a sumei de 3.000 lei pentru finanţarea complementară din anul 2017 a Liceului Tehnologic „Aurel Rainu” Fieni. Nu în ultimul rând s-a alocat din veniturile proprii ale bugetului local, suma de de 7.000 lei pentru finanţarea complementară din anul 2017 a Şcolii Gimnaziale „Diaconu Coresi” Fieni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost transmisă documentaţia pentru atestarea regiunii Moreni - Peştera - Padina ca staţiune de interes naţional

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi unitatea administrativ – teritorială Moroeni continuă demersurile necesare pentru atestarea regiunii Moroeni – Peştera – Padina ca staţiune de interes naţional. În acest sens, joi, 7 septembrie 2017, a fost transmisă o adresă oficială către ministrul turismului, domnul Mircea-Titus Dobre, alături de întreaga documentaţie necesară obţinerii […]