Bal caritabil „Ascultă-ţi inima, Salvează viaţa!”

0 0

Vindecă prin gestul tău! Un luptător ce îmbracă uniforma bleujandarm are nevoie de ajutorul nostru!
Cu siguranţă, o dată-n viaţă, mulţi dintre noi am avut nevoie de ajutorul celor care se ocupă de asigurarea integrităţii bunurilor, ordinii şi liniştii publice, indiferent că sunt pompieri, poliţişti sau jandarmi.
Chiar în aceste momente un luptător din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa are nevoie de ajutorul nostru, acesta fiind diagnosticat cu o boală nemiloasă: cancer.
Plutonierul adjutant şef Ionuţ Voicu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa este cel care are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea beneficia de o intevenţie chirurgicală în străinătate, unica lui şansă la viaţă în lupta cu cancerul. Intevenţia chirurgicală se poate face numai în străinătate, în Austria şi costă 90.000 de euro, sumă pe care nu o poate suporta în integralitate familia, dar cu sprijinul unor oameni de bine se poate reuşi.
Plutonierul adjutant şef Ionuţ Voicu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, a plecat deja în Austria, în cursul zilei de luni,8 octombrie.
Orice sumă cu care îl putem ajuta este binevenită pentru a salva o viaţă!
În acest sens, un grup de oameni simpli dar cu suflet mare, susţinuţi şi de edilul Ion Constantin din comuna natală a jandarmului, Malu cu Flori, au hotărât să organizeze duminică, 14 octombrie, la Căminul Cultural Malu cu Flori, un Bal de Caritate „Ascultă-ţi inima, Salvează viaţa!” pentru a strânge fonduri şi a salva viaţa luptătorului.
Sunteţi aşteptaţi la Balul de Caritate „Ascultă-ţi inima, Salvează viaţa!” alaturi de artişti dâmboviţeni precum Nicoleta Vasile, Gheorghe Ciucioiu şi Formaţia Elegant care susţin cauza.
Şi la nivelul Ministerului de Interne s-au făcut demersuri pentru a susţine pe Ionuţ în lupta con-tracronometru cu cancerul.
La începutul lunii septembrie, în semn de solidaritate faţă de colegul lor, zeci de jandarmi dâm-boviţeni au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi au donat sânge.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Priviri în trecut: Holocaustul", la Biblioteca Judeţeană "I. H. Rădulescu" Dâmboviţa

La sediul Bibliotecii Judeţene „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa a fost organizată manifestarea „Priviri în trecut: Holocaustul”, dedicată Zilei Naţionale de Comemorare a Holocaustului. Programul evenimentului a inclus: vizionare de film documentar, lectură publică din cărţile dedicate fenomenului, expoziţie de carte tematică.Activitatea a fost realizată în parteneriat cu Liceul Tehnologic de Transporturi […]