BAC 2024: O singură medie de 10 în Dâmbovița!

Date:

Potrivit unei informări a ISJ Dâmbovița, rata de promovare în județ, înainte de contestații, înregistrată la Examenul Naţional de Bacalaureat 2024, este de 70,6%, în creștere cu 6,39% față de anul trecut (64,21%).

La proba la Limba și literatura română cinci elevi au obținut nota 10,  71 de elevi au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului (50 de elevi, la matematică și 21 elevi, la istorie) iar la proba la alegere a profilului 103 elevi au obținut nota 10 (7 elevi, la biologie; 11 elevi, la chimie; 30 de elevi, la fizica; 36 de elevi, la geografie; 6 elevi, la informatică; 12 elevi, la logică; 1 elev, la psihologie).

Un absolvent din seria curentă al Colegiului Național ,,Constantin Carabella” Târgoviște a obținut nota 10 la toate probele.

Cei mai mulți candidați (619 – toate promoțiile) au obținut medii situate pe segmentul 9.00 – 9.99.

Rezultatele au fost afișate atât online, cât și în centrele de examen, cu anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților.

Rezultatele finale (după soluționarea contestațiilor) vor fi comunicate în data de 12 iulie.

Pentru a promova examenul, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții (cumulat):susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5.00 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea cel puțin a mediei 6.00 la probele scrise (media notelor obținute la probele scrise).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...