AVERTISMENT din partea MEDICILOR, privind valul patru COVID-19

Vine un avertisment dur din partea medicilor care spun clar, că trebuie să ne pregătim de valul patru COVID-19 şi asta pentru că românii sunt într-o relaxare totală care ne-ar putea costa scump, puţini sunt cei care mai conştientizează importanţa respectării măsurilor de prevenire a infectării cu COVID-19. Este foarte adevărat, că oamenii îşi doresc libertate însă această libertate şi dorinţa de a reveni la normali-tate ar trebui să aibă la bază şi respectarea pe cât posibil a măsurilor de prevenire a infectării cu COVID-19. La ora actuală, în data de 3 iunie, România nu a reuşit să atingă targetul de 5.000.000 de cetăţeni vaccinaţi însă guvernanţii nu mai spun nimic pentru că se pregătesc de alegeri, 27 iunie 2021, în zeci de localităţi, se pregătesc de alegeri interne în partid, Campionatului European de fotbal şi uite aşa s/ar putea să ne trezim pe la sfârşitul lui august că ies mai marii ţării şi ne spun că ne confruntăm cu valul patru al pandemiei. Mai mult, şcolile nu sunt pregătite după vacanţa de vară şi ne trezim cu alte probleme.
Da, este foarte adevărat că oamenii nu mai merg să se teste aşa cum au făcut-o până acum. Mai mult, trebuie să recunoaştem că rata vaccinării în ultimele săptămâni a scăzut foarte mult. Oameni buni, după cum spun medicii, cei care sunt cu adevărat specialiştii în sănătate şi nu aceşti conducători care peste noapte s-au transformat în specialişti în sănătate, trebuie să ne şi relaxăm dar mai întâi de toate trebuie să fim precauţi şi să respectăm în continuare măsurile de prevenire a îmbolăvirii cu COVID-19, ca să nu ajungem de la bal, la spital!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Virozele respiratorii, la copii şi adulţi, au crescut alarmat în ultimele zile

ATENŢIE, virozele respiratorii la copii şi adulţi, au crescut alarmat în ultimele zile şi pot duce la complicaţii şi de aici, doar un pas de a contacta şi COVID-19. Vremea schimbătoare, aglomeraţia, relaxarea, renunţarea la masca de protecţie şi nerespectarea măsurilor sanitare şi de distanţare socială sunt printre cauze care […]