Avansări in gradul următor la Jandarmeria Dâmboviţa

0 0

jandarmeria dambovitaLa sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor, la termen, conform prevederilor Statutului cadrelor militare a unui număr de 64 de jandarmi care au obţinut rezultate deosebite în activitatea profesională, remarcându-se prin cultură, personalitate, spirit de organizare şi iniţiativă.
Astfel, 4 ofiţeri şi 60 de subofiţeri au primit o tresă în plus pe epoleţi, fiind felicitaţi în cadru festiv de către inspectorul şef, general de brigadă Costel GAVRILĂ, care le-a înmânat noile grade şi le-a cerut să se implice activ în muncă pentru desfăşurarea în condiţii optime a misiunilor încredinţate.
În fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv. Avansări înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conducerea judeţului Dâmboviţa vrea să înfiinţeze Serviciul Judeţean de Ecarisaj

Câinii fără stăpân, o problemă fără soluţie, cu legi care par făcute doar pentru a linişti spiritele încinse de incidente tragice. Mii de câini fără stăpân au apărut pe străzile oraşelor şi comunelor din Dâm-boviţa. Câinii ridicaţi de pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ sunt rapid înlocuiţi de alţii. Chiar […]