Avansări în grad la Jandarmeria Dâmboviţa

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la nivelul Jandarmeriei Dâmboviţa un ofiţer şi 10 subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, iar plu-tonierului-major Sîrbu Valeriu-Petru i s-a conferit insigna onorifică „Jandarmul de onoare al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa”.
Totodată, unui număr de 23 de cadre militare (ofiţeri şi subofiţeri) li s-a conferit „Distincţia de serviciu” pentru îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate.
Inspectorul şef, colonel Matei Viorel i-a felicitat pe toţi cei recompensaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea desfăşurată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ISU Dambovifa are un nou inspector şef

La sediul inspectoratului, în prezenţa personalului de la reşedinţă şi a comandanţilor din subunităţile de intervenţie, domnul general maior IAMANDI Dan Paul l-a prezentat pe domnul locote-nent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu, pe care l-a împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului […]