Avansări în grad la Jandarmeria Dâmboviţa

0 0

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la nivelul Jandarmeriei Dâmboviţa un ofiţer şi 10 subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, iar plu-tonierului-major Sîrbu Valeriu-Petru i s-a conferit insigna onorifică „Jandarmul de onoare al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa”.
Totodată, unui număr de 23 de cadre militare (ofiţeri şi subofiţeri) li s-a conferit „Distincţia de serviciu” pentru îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate.
Inspectorul şef, colonel Matei Viorel i-a felicitat pe toţi cei recompensaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea desfăşurată.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ISU Dambovifa are un nou inspector şef

La sediul inspectoratului, în prezenţa personalului de la reşedinţă şi a comandanţilor din subunităţile de intervenţie, domnul general maior IAMANDI Dan Paul l-a prezentat pe domnul locote-nent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu, pe care l-a împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului […]