Av. Anda Pulbere -un câştig pentru Pro România Târgovişte

Într-o perioadă în care, în majoritate, oamenii politici se pregătesc de vacanţă, la Pro România Dâmboviţa se desfăşoară susţinut activitatea organizatorică. A fost înfiinţată Liga Elevilor şi continuă să vină oameni noi în partid. Este cazul avocatului Anda Pulbere, care va coordona activitatea organizaţiei de femei a Pro România Târgovişte. Un nume sonor nu numai în Baroul Dâmboviţa şi comunitatea târgovişteană, care a explicat motivele care au determinat opţiunea de a veni în acest partid:
„Liderii Pro România sunt singurii care au dat şansa femeilor să se aşeze fără emoţii la masa negocierilor politice. Cred că e timpul să ne facem auzite, pentru că avem- şi am demonstrat de-a lungul istoriei politice, că avem putera de decizie, că suntem serioase, suntem implicate în ceea ce înseamnă problemele femeilor. Iar scopul meu, pe termen scurt cel puţin, este de a identifica aceste probleme ale femeilor din Municipiul Târgovişte. Bineînţeles, m-am confruntat cu ele în cariera mea de avocet, sunt femei care sunt supuse abuzurilor fizice,abuzurilor emoţionale, sunt femei care îşi găsesc cu greu un loc de muncă, sunt femei care îşi cresc singure copiii, care cresc copii cu mari probleme de sănătate şi nu în ultimul rând- şi acolo ar fi direcţia mea de acţiune-un segment al femeilor care au fost uitate: femeile care au dat ceva urbei noastre, prin experienţa lor profesională. Doctori, avocaţi, acum pensianari, femei cu o cultură deosebită, oameni de artă, femei care au reprezentat ceva şi au avut un cuvânt de spus în formarea generaţiilor. Vreau să vă spun că veţi găsi la sediul Pro România întotdeauna, cel puţin în mine, un om care să vă asculte, să identificăm aceste probleme iar pe termen lung să ne creem nişte proiecte.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII IMPORTANTE ALE AJF DÂMBOVIŢA

Membrii Comitetului Executiv au fost informaţi cu privire la punctele aprobate în Adunarea Generală a F.R.F. din data de luni 28.06.2021 A fost aprobată în unanimitate Hotărârea Comitetului de Urgenţă nr. 1din 27.04.2021 A fost aprobată în unanimitate Hotărârea Comitetului de Urgenţă nr. 2din 11.05.2021 A fost aprobată în unanimitate […]