Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) atrage atenția publicului larg să nu dea curs, sub nicio formă, unor așa zise propuneri telefonice de investiții 

Date:

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) atrage atenția publicului larg să nu dea curs, sub nicio formă, unor așa zise propuneri telefonice de investiții venite din partea anumitor persoane care se recomandă ca fiind angajați ai ASF și care folosesc o aplicație care generează, în mod fraudulos, apeluri care se identifică cu numărul de Tel Verde al Autorității 0800 825 627. 

În ultima perioadă, au fost semnalate mai multe situații de acest fel, iar persoanele care au dat curs acestui tip de „oferte” au fost prejudiciate cu sume importante de bani.

Autoritatea de Supraveghere Financiară NU face recomandări și propuneri de investiții, NU apelează consumatorii pentru a le propune plasamente în criptomonede și în niciun alt fel activ și nici NU solicită oamenilor să direcționeze sume de bani către platformele de investiții financiare online sau offline. 

Autoritatea de Supraveghere Financiară recomandă tuturor celor care intenționează să realizeze investiții pe piața financiară să apeleze doar la firme autorizate și să se informeze temeinic înainte de a-și plasa banii într-un instrument sau altul.

Dacă aveți suspiciuni cu privire la un apel, întrerupeți imediat comunicarea. Pentru a vă asigura că apelul este autentic, contactați-ne telefonic (0800.825.627/004 021.305.3470) sau prin email (office@asfromania.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...