Aurelian Cotinescu, secretar general PNL Dâmbovița: “Venim în sprijinul firmelor  cu un model de contestație pentru decizia de suprataxare pentru colectarea, transportul și depozitarea gunoiului!”

Date:

Liberalii continuă campania împotriva a ceea ce numesc suprataxarea firmelor pentru colectarea deșeurilor. Printre temele abordate în ultima conferință de presă, secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, a adus din nou în atenția opiniei publice acest subiect, mai exact creșterea taxei  de habitat pentru agenții economici din Dâmbovița:

“Suprataxarea firmelor pentru colectarea, transportul și depozitarea gunoiului este IMORALĂ și ILEGALĂ! Primăriile sunt obligate să colecteze banii de la firme și să plătească facturile emise de ADI Management Integrat al Deșeurilor! Primăriile sunt forțate să servească intereselor ADI Management Integrat al Deșeurilor! Atenție! Firmele nu vor mai putea deduce TVA! Majorarea tarifului încalcă ordinul ANRSC, instituție care reglementează activitatea ADI Management Integrat al Deșeurilor! Prețul poate fi majorat doar prin votul consilierilor locali și doar cu indicele IPC -13,85%. Venim în sprijinul firmelor din Dâmbovița cu un model de contestație pentru decizia ADI Management Integrat al Deșeurilor – suprataxarea serviciilor de colectare, transport și depozitare deșeuri pentru agenții economici”, a precizat Aurelian Cotinescu, secretar general PNL Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...