AUR X 2 PENTRU IULIA IVAŞCU! Târgovişteanca a răzbunat bronzul din concursul individual cu două titluri de campioană în probele de dublu

Mihai ROŞOIU
0 0

iulia ivascuIulia Ivaşcu îşi confirmă statutul de mare speranţă a tenisului feminin românesc. Târgovişteanca a obţinut trei medalii la ultimele Campionate Naţionale de junioare sub 16 ani. A treia favorită a întrecerii individuale, lulia a cucerit medalia de bronz după ce a pierdut la favorita numărul 1, Ioana Mincă (LPS CSŞ Piteşti), în trei seturi: 1-6, 6-4, 6-3.
Eeşecul din semifinale nu i-a afectat mentalul talentatei jucătoare a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, care a reuşit să bifeze două succese de senzaţie în concursurile de dublu.
La dublu fete, perechea Ivaşcu, Mincă (CSM Târgovişte, LPS CSŞ Piteşti, fav.1) au dispus în finală, în doar două seturi, de Gavrilă, Gună (Kofe Craiova, Dyadora Timişoara), scor 6-0, 6-2. La dublu mixt: Ivaşcu, Codescu (CSM, TC Bucureşti, fav.3) – Surdeanu, Manda (Break TC, Univ.Piteşti) 6-4, 6-0.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Claudia Pop, scoasă de pe lista cu indemnizaţii de către federaţie

La şedinţa Biroului Federal din data de 14.05.2014 au fost prezenţi 11 membrii ai Biroului Federal, iar în calitate de invitaţi au participat: Carmen Tocală (preşedinte de onoare FR Baschet); Adrian Ştefănescu (delegat^ MTS); juristul Doru Toma. În cadrul şedinţei Biroului Federal din data de 14.05.2014 au fost aprobate mai […]