Au sosit primele transporturi de mobilier pentru dotarea unităților de învățământ din Târgoviște

Date:

La Colegiul Economic „Ion Ghica” au sosit primele transporturi de mobilier didactic achiziționate prin proiectul în valoare de 30 de milioane de lei, prin care toate unitățile de învățământ din Târgoviște. vor fi dotate inclusiv cu materiale didactice și mobilier de laborator. Cu acest prilej a avut loc și o conferință de presă, cu participarea primarului Cristian stan și a celor doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

„În urmă cu aproximativ o lună semnam contractul de furnizare pentru mobilier didactic și de laborator, pentru toate unitățile de învățământ din Municipiul Târgoviște. În aceste zile se fac primele livrări de mobilier. Este vorba despre un contract în valoare de peste două milioane de două milioane de lei, care face parte din proiectul mai amplu, de peste 35 de milioane de lei, accesat de administrația locală, prin care toate unitățile de învățământ sunt dotate cu materiale didactice, cu mobilier de laborator, cu echipamente digitale. Noi sperăm ca livrările să se deruleze cât mai repede și în aproximativ o lună să avem toate unitățile de învățământ din Târgoviște dotate la standarde europene”- a detaliat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Prin acest contract sunt achiziționate aproape 10000 de pupitre individuale, în jur de 1600 de pătuțuri cu saltele pentru grădinițele cu program prelungit și alte elemente de mobilier necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...