Au pus mână de la mână, administraţia de la Răzvad, răzvădenii, Biserica şi oameni cu suflet mare au reuşit să strângă banii pentru repatrierea tânărului Andrei Popescu, care a murit în Anglia

Moartea fulgerătoare a tânărului Andrei Popescu din comuna dâmboviţeană Răzvad a lăsat fără cuvinte apropiaţii, autorităţile răzvădene şi chiar o ţară întreagă. Andrei Popescu în vârstă de 23 de ani a murit fulgerător în Anglia. A fost găsit fără suflare în locuinţa unde stătea, pe 26 mai, însă părinţilor, situaţia financiară nu le permitea să-l aducă acasă pe băiat, la Răzvad.
Imediat, după aflarea tragediei, edilul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru nu a rămas indiferent şi a lansat un apel public prin care să se facă o colectă de bani, să ajute familia lui Andrei pentru a strânge suma necesară pentru repatrierea tânărului răzvădean care a murit în Anglia.
În frunte cu edilul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, viceprimarul comunei, Ionela Şerban, colectivul Primăriei Răzvad, simpli cetăţeni răzvădeni, agenţi economici de pe raza comunei Răzvad, au pus mână de la mână şi au strâns suma 6210 lei. Şi Parohia Răzvadul de Sus s-a mobilizat şi a strâns suma de 2500 de lei. În paralel, a fost deschis de către familie şi un cont bancar unde oamenii cu suflet mare au donat şi astfel, s-a strâns şi suma de 11.000 de lei. Comunitatea din Răzvad, administraţia răzvădeană, biserica şi oameni cu suflet mare au dat dovadă de unitate şi iată că suma necesară pentru repatrierea trupului neînsufleţit, a fost strânsă şi deja achitată către firma care va aduce trupul în ţară. Toţi aceşti oameni cu suflet mare au întins o mână de ajutor pentru ca această familie greu încercată să-şi poată înmormânta creştineşte copilul.
Părinţii lui Andrei sunt îngenunchiaţi de durere. Nu înţeleg ce s-a întâmplat cu fiul lor, însă durerea a mai fost alinată în momentul în care au aflat că trupul neînsufleţit va fi repatriat şi că vor reuşi să-l înmormânteze creştineşte pe Andrei. Trupul neînsufleţit va ajunge la Răzvad peste două zile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Venus - împreuna pentru o viaţă în siguranţă!"

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, implementează în calitate de partener, proiectul „VENUS – Împreună pentru o viaţă în siguranţă!” 465/4/4/128038. Proiectul are ca obiectiv general îmbunătăţirea şi dezvoltarea măsurilor şi serviciilor sociale în scopul prevenirii şi combaterii violenţei domestice la nivel naţional prin crearea şi dezvoltarea […]