Au jefuit automatele de cafea

I.B.

automate de cafeaPoliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a trei persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat. În sarcina acestora s-a reţinut că, în perioada martie – mai a.c., ar fi sustras bani din 21 de automate de băuturi calde amplasate pe raza municipiului Târgovişte, prin forţarea sistemelor de închidere ale aparatelor. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 42.000 de lei. Faţă de tânărul de 20 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar împotriva celorlalţi a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 16 ani, din Produleşti, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, a reieşit că, în noaptea de 14/15 aprilie a.c., acesta ar fi sustras bani din două automate de cafea, amplasate pe raza comunei Produleşti, prin forţarea sistemelor de închidere ale aparatelor.
Prejudiciul cauzat este estimat la 300 de lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TARGOVIŞTEANUL MIHAI BALAŞA A PROMOVAT ÎN PRIMA LIGA DIN ITALIA

Numărul jucătorilor români din Serie A TIM se poate mări din sezonul viitor. Crotone, echipa la care evoluează Mihai Bălaşa şi Adrian Stoian, a promovat în elita fotbalului italian, pentru prima oară în istoria clubului. Calabrezii şi-au asigurat promovarea directă din punct de vedere matematic, după remiza obţinută pe terenul […]