Au început lucrările de reabilitare a DJ 712B Vulcana-Băi – Vulcana-Pandele – Lăculeţe

0 0

Preşedintele Consiliului Judeţean Damboviţa, Alexandru Oprea, a efectuat alături de vicepreşedintele Alin Manole şi directorul general al Direcţiei Infrastructură Locală, Vasile Dinu, o vizită de lucru pe segmentul de drum DJ 712B Vulcana-Băi – Vulcana-Pandele – Lăculeţe, pentru a analiza stadiul realizării lucrărilor de reabilitare a acestui drum.
Segmentul de drum care face obiectul lucrărilor are o lungime de 8,7 km. Proiectul are o valoare totală de 3,35 milioane lei şi este finanţat din bugetul Consiliului Judeţean Damboviţa.
Lucrările sunt în faza de turnare a primului strat de asfalt la partea carosabilă degradată, în centrul comunei Vulcana-Băi.
Preşedintele Consiliului Judeţean Damboviţa, Alexandru Oprea, s-a declarat mulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările pe acest tronson de drum şi le-a recomandat constructorilor să se încadreze în graficul stabilit, astfel încât traficul rutier să nu fie îngreunat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Situaţia livrării în depozitele de carte şcolară a manualelor pentru elevii de clasa a V-a

Conform datelor centralizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), livrarea în depozitele de carte şcolară a tranşei a treia de manuale şcolare destinate elevilor de clasa a V-a a fost finalizată în întregime în 39 de judeţe. Reamintim că, în acord cu angajamentele asumate prin contract, editurile câştigătoare […]