Au început lucrările de reabilitare a DJ 712B Vulcana-Băi – Vulcana-Pandele – Lăculeţe

Preşedintele Consiliului Judeţean Damboviţa, Alexandru Oprea, a efectuat alături de vicepreşedintele Alin Manole şi directorul general al Direcţiei Infrastructură Locală, Vasile Dinu, o vizită de lucru pe segmentul de drum DJ 712B Vulcana-Băi – Vulcana-Pandele – Lăculeţe, pentru a analiza stadiul realizării lucrărilor de reabilitare a acestui drum.
Segmentul de drum care face obiectul lucrărilor are o lungime de 8,7 km. Proiectul are o valoare totală de 3,35 milioane lei şi este finanţat din bugetul Consiliului Judeţean Damboviţa.
Lucrările sunt în faza de turnare a primului strat de asfalt la partea carosabilă degradată, în centrul comunei Vulcana-Băi.
Preşedintele Consiliului Judeţean Damboviţa, Alexandru Oprea, s-a declarat mulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările pe acest tronson de drum şi le-a recomandat constructorilor să se încadreze în graficul stabilit, astfel încât traficul rutier să nu fie îngreunat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Situaţia livrării în depozitele de carte şcolară a manualelor pentru elevii de clasa a V-a

Conform datelor centralizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), livrarea în depozitele de carte şcolară a tranşei a treia de manuale şcolare destinate elevilor de clasa a V-a a fost finalizată în întregime în 39 de judeţe. Reamintim că, în acord cu angajamentele asumate prin contract, editurile câştigătoare […]