Au început lucrările de modernizare și pe DJ 720A Gura Ocniței-Adânca-Bucșani-Mărcești-Finta-Postrârnacu-DN1A 

Date:

CJ Dâmbovița anunță  că au început lucrările de modernizare și pe DJ 720A Gura Ocniței-Adânca-Bucșani-Mărcești-Finta-Postrârnacu-DN1A, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prefectul județului Dâmbovița Claudia Gili, vicepreședintele CJ, Luciana Cristea și primarii din localitățile prin care trece drumul au făcut o vizită în teren.

  Cu o lungime de 28,9 km, Lotul 3 face parte din cel mai mare proiect finanțat în Regiunea Sud-Muntenia, Consiliul Județean Dâmbovița reușind să atragă nu mai puțin de 64.200.000 de euro pentru modernizarea a 60 de km de drumuri județene.

DJ 720A Gura Ocniței-Adânca-Bucșani-Mărcești-Finta-Postrârnacu-DN1A va fi modernizat, valoarea investiției este de 106.832.167,58 lei. Pe lângă turnarea a două straturi de asfalt, se vor realiza și: 27.000 mp de trotuare; 10 km de șanțuri din beton;  1,5 km de rigole de acostament; 23,4 km de rigole carosabile acoperite;   1.310 de accese la proprietăți;   4 poduri modernizate;  22 de stații de autobuz. 

” Totodată, ieri am dat startul și pe Lotul 1 și Lotul 2 din proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 712 (Pucioasa – Brănești – Vulcana-Pandele – Șotânga – Târgoviște), DJ 720C (Gura Ocniței – Ocnița) și DJ 720 A (Gura Ocniței – Adânca – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN 1A)”. 

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic din cauza lucrărilor în curs. Vă asigurăm că aceste lucrări sunt esențiale pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră, iar la finalizarea lucrărilor vom avea drumuri mult mai bune, mai sigure și mai eficiente.  Vă mulțumim pentru înțelegere!, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...