Au furat cablu de pe podul C.F.R, de la intrarea în stația CF Fieni.

1 0

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Fieni au depistat trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, în timp ce sustrăgeau cablu de pe podul C.F.R, de la intrarea în stația CF Fieni.

Cei trei sunt bănuiți că ar fi sustras un cablu cu lungimea de 42 de metri, fiind creat un prejudiciu estimat la 10.664,62 de lei.

Față de aceștia, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Amplasarea la Doiceşti, a unui reactor de mici dimensiuni (SMR) , subiectul unei dezbateri publice 

Consiliul Județean Dâmbovița alături de Primaria Doicești , NuclearElectrica și & E-Infra au organizat conferința  de informare locală  cu tema “Dezvoltarea primul reactor modular mic (SMR) NuScale pe amplasamentul fostei termocentrale din Doicești , județul Dâmbovița.”, prima dintr-o serie de evenimente dedicate informarii locale. La finalul lunii mai 2022, Nuclearelectrica, compania america […]