Au fost avansați în gradul profesional următor 123 de polițiști din cadrul  IPJ Dâmbovița 

Date:

Într-o atmosferă de sărbătoare au fost avansați în gradul profesional următor 123 de polițiști din cadrul inspectoratului, respectiv 100 la împlinirea stagiului minim în grad și 23 recompensați cu avansarea în gradul profesional următor înaintea împlinirii stagiului minim în grad, pentru rezultate deosebite în activitate.

După momentul prezentării avansărilor, conducerea inspectoratului a înmânat din partea Inspectoratului General al Poliției Române o distincție de serviciu acordată agentului șef principal de poliție Amuza Cătălin din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru rezultatele remarcabile obținute la competițiile sportive.

Comisar-șef de poliție Polexe Ion-Viorel, desemnat la conducerea inspectoratului, a transmis mulțumiri și felicitări polițiștilor din Dâmbovița pentru activitatea pe care o desfășoară și i-a asigurat în continuare de tot sprijinul conducerii în realizarea obiectivului instituțional de a fi în permanență în slujba comunității, cu profesionalism și dedicare.

De asemenea, în cadrul ședinței, pentru a marca și înțelege aspecte despre trecutul și istoria Poliției Române și despre nevoia permanentă a existenței instituțiilor care contribuie la păstrarea ordinii publice în societate, doamna muzeograf al Muzeului Poliției Române, Nica Mihaela-Cristina, a prezentat mai multe informații în acest sens.

La ședința festivă au participat în calitate de invitați, șefii instituțiilor și structurilor județene, parteneri și colaboratori ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Ședința s-a încheiat cu premierea polițiștilor care au participat la competițiile sportive organizate în această perioadă, respectiv tenis de masă, tenis de câmp și minifotbal de sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...