Au fost angajați 208 participanţi la Bursa locurilor de muncă din iulie

0 0

Ca urmare a monitorizării rezultatelor bursei locurilor de muncă de la începutul lunii iulie, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița a transmis că, la o lună de la data desfășurării acțiunii, au fost angajate 208 dintre persoanele participante. Reamintim că, la Bursa organizată pe 2 iulie, au fost prezenți 42 de agenți economici cu o ofertă de 612 locuri de muncă vacante.
„După centralizarea datelor, conform procedurii legale, la o lună de la data desfășurării evenimentului, rezultă că 208 persoane s-au încadrat în

Dintre locurile de muncă ocupate menționăm: sudor, galvanizator, ambalator manual, lăcătuș mecanic, confecționer articole textile, muncitor necalificat în domeniul metalurgic, bucătar, ospătar, rectificator, operator mase plastice, muncitor necalificat în confecții textile, inginer mecanic, inginer automatist, specialist în domeniul calității și montator subansamble.
Cu studii superioare au fost angajați ingineri mecanici, inginer automatist, specialist în domeniul calității”, a precizat directorul executiv Constanța Anghel.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII DE ULTIMĂ ORĂ ALE COMITETULUI EXECUTIV AL AJF DÂMBOVIȚA

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița din data de 04 august 2021, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 41 alin. (2) din Statut, în prezența tuturor membrilor săi, fiind invitați domnii: Mihai Costin -Departamentul Media & Marketing și Ion Gabriel Catană – președintele Comisiei de Competiții, […]