Atmosfera extraordinară la Festivalul „Padina Folk”

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), a participat la deschiderea Festivalului „Padina Folk”.
Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, s -a desfăşurat timp de două seri, în zona Telecabinei Peştera din Munţii Bucegi, comuna Moroeni.
Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa, Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru şi Adrian Bezna,
N icu Zotta, Cristi Corcioveanu,Trupa Calendar ,Magda Puşkaş şi Andrei Păunescu au fost artiştii care au urcat pe scena Festivalului „Padina Folk” ce a avut loc în zona Telecabinei Peştera din Munţii Bucegi, comuna Moroeni. Organizatorul festivalului a fost Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa dar s-a alăturat şi un sponsor Romstyl Impex din Târgovişte.In ciuda frigului de afară şi a ploii calme, mocăneşti de toamnă, turiştii, iubitorii de muzică folk au rămas pe baricade şi au fredonat alături de artişti. Festivalul are rolul de a promova zona turistică Padina -Peştera iar data de 15 august va rămâne bătută în cuie pentru organizarea în fiecare an a acestui festival. Salvamontiştii, jandarmii,pom-perii,Crucea Roşie Dâmboviţa, Ambulanţa şi Poliţia au fost şi ei pe baricade, însă nu au fost evenimente neplăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii din Dâmboviţa, la datorie pentru o minivacanţă în siguranţă

În perioada 15-18 august a.c., 174 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost în stradă, zilnic, pe toată perioada minivacanţei prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Din totalul poliţiştilor, 130 sunt de la ordine publică, 27 de la rutieră şi 8 de la investigaţii criminale. Pentru […]